Buđenje beskrajne svjesnosti – uzdignuće duše

Planet Zemlja, kao i cjelokupni život na njoj nalazi se u fazi evolucije, kada se podiže razina frekvencije. Ne samo to, na planet svakog dana stižu energije sve viših frekvencija, a također se svako malo otvori neki novi portal, koji dodatno na Zemlju šalje energije visokih frekvencija.

Kako se podižu frekvencije Zemlje, tako se mijenjaju i uvjeti života na Zemlji. To znači da i mi ljudi trebamo podizati razinu svijesti i frekvencjie svoje energjje, kako bi mogli vibrirati u skladu sa višim vibracijama Zemlje.

Zemlja tako podiže vibraciju na 4D, a kasnije  i na 5D, pa je to jedinstvena prilika da iz korijena promijenimo svoj život i podignemo razinu svijesti također na 5D i budemo u potpunosti kreativna moćna božanska bića ispunjena mudrošću i bezuvjetnom ljubavlju.

Na putu prema uzdignuću na 5D očekuje nas puno prepreka, ali ustrajnošću, disciplinom i strpljenjem u našem radu na sebi i da se povežemo na viosokfrekventne energije 5D, možemo dosegnuti novu razinu života.

Na ovim stranicama možete pronaći sve što vas zanima vezano uz život 5D. a što vam može pomoći u radu na sebi i podizanju razine svjiesti.

ENERGETSKE RADIONICE

Leave a Reply

Your email address will not be published.