Život 5. dimenzije

Zasigurno ste već mnogo puta čuli izraz život 5. dimenzije i zasigurno ćete ga sve više ćuti i slušati o tome. Međutim, što je to 5. dimenzija i kakav je to život 5. dimenzije?

Jednostavno rečeno dimenzije su razine postojanja. Trenutno živimo u 3. dimenziji, gdje smo ograničeni sa svojih pet osjetila, sa tri fizičke dimenzije (širina,duljina i visna + vrijeme) i u kojoj prevladava energija racionalnog uma ili mentala. Iznad ove nama poznate dimenzije postoji, još 4, 5, 6, sve do 12. dimenzije, a svaka viša razina obuhvaća se one prethodne razine, kao one ruske babuške. Međutim, podizanjem razine frekvencije naše životne energije i povezivanjem sa energijom Svemira i podizanjem razine svijesti mi možemo živjeti na ovom 3D svijetu i imati svijest 5D. To znači da živimo i radimo na ovom svijetu i gledano izvana nema velike razlike u odnosu na prije, ali iznutra, u našem unutarnjem svijetu, u našem pogledu i razini svijesti dogodile su se drastične promjene.

Što više podižemo razinu svijesti i natapamo se energijom 5. dimenzije to se sve više mijenja naš način života, kaol i naše tijelo i način na koji ono funkcionira. Život 5. dimenzije je život neograničenih mogućnosti, gdje nam rezultati, kreativnost i rješenja dolaze “sami od sebe”, jer fizički nismo ništa radili, nismo se mučili ili trudili, nego smo došli od toga jer imamo dobru povezanost sa energijom Svemira, sa energijom 5D.

Takva pozicija izvana se ogleda kao bezbrižnost, otkačenost, stanje bez misli (pogotovo bez opterećujućih briga, krivnje ili strahova), to je stanje povezanosti sa Svemirom, svijesti o tome da smo Jedno sa Stvoriteljem, sa svim drugim ljudima i cijelom Božjom kreacijom. To je svijest da nismo odvojeni, pa prema tome niti smo sami, nego smo svi Jedno dio cjeline i kao takvi moćni, sposobni i kreativni baš kao ta cjelina, kao naš Stvoritelj na čiju smo sliku i priliku stvoreni.

Život iz takve svijesti je život prožet bezuvjetnom ljubavlju, koja nas ispunjava, kako nas ispunjava i energija Svemira na koju smo povezani. To je život zajedništva, gdje su sve naše akcije usmjerene na stvaranje  dobrobiti za druge, jer što radimo drugima, to radimo sebi. Što dajemo to dobivamo, služenje i pomaganje drugima, donosi nam ispunjenost i još više životne energije. To je život širenja Svjetla, visoke svijesti i blagostanja.

Energija 5. dimenzije mijenja način na koji funkcionira tijelo, mijenjajući iz korijena način na koji funkcionira naš DNK, koji ključ našeg života. DNK koji čini genetski zapis našeg tijela, u svom zapisu ima sve, baš sve od naših navika, izgleda našeg tijela, načina ponašanja, emocionalnog reagiranja, pa sve do zapisa smrtnosti, starenja i umiranja, te zapisa iz prošlih života.

Energija 5. dimenzije postepeno mijenja ovaj DNK zapis i smrtnost zamijenjuje besmrntošću. Energija 5. dimenzija je energije mnogo više razine od trenutno prevladavajuće energije na našem 3D svijetu. Zbog toga moguće je neprekidnim povezivanjem na 5. dimenziju mijenjati naš genetski zapis i biti dugovječan ili čak i besmrtan u ovom fizičkom tijelu.

Frekvencija 5D energije je daleko iznad ove trenutno prevladavjuće 3D energije i svijesti te za nju ne vrijede zakoni i ograničenja 3D svijeta. To je još jedan od razloga zašto se povezivati na 5D energiju.

Život 5D nam omogućuje ne samo da “preskočimo” ograničenja ove 3D razine, nego da ostvarimo život koji je u potpunosti ispunjen, koji donosi unutarnji mir bez obzira na vanjske situacije i koji nam donosi blagostanje i blaženstvo na temelju našeg stvaranja doprinosa drugima, koliko smo doprinjeli stvaranju dobrobiti za druge i čovječanstvo općenito, toliko smo ispunjeniji, sretniji i toliko se više i sami razvijamo i rastemo.

Odakle potreba da se povezujemo sa visokofrekventnom energijom 5. dimenzije?

Život se neprekidno raste i razvija, kažemo da evoluira, to se ne odnosi samo na životinje ili biljke, nego i općenito i sveukupno na cijeli planet Zemlju, uključujući i sam planet Zemlju, jer je ona također živo biće.

Na naš planet stižu svakog dana sve više energije visokih frekvencija, koje se iz dana u dan sve više podižu. To je dio sveukupnog podizanja planeta na frekvencije 4D, a kasnije i na 5D. Kako se frekvencije planeta podižu, tako se mijenjaju i uvjeti života na Zemlji. Svaki životni oblik, bilo biljka, životinja ili čovjek, koji se ne prilagodi ovim novim uvjetima života ne može na dulji rok više opstati i odlazi sa planeta na neki drugi svijet koji funkcionira na prikladnijim frekvencijama.

To je zakonitost koja i inače funkcionira ne samo u ovom slučaju. Svaki životni oblik, koji se ne prilagodi okolnostima i uvjetima svoje okoline ne može opstati i seli se ili izumire. Kao što drvo koje nije dovoljno fleksibilno i prilagodljivo u uvjetima čestih vjetrova puca, dok se drvo koje je savitljivo i prilagodljivo ne samo da pušta da se njegove grane njišu u skladu sa vjetrom nego i raste tako da pruža najmanji otpor vjetru koji najčešće puše. To nekada može biti toliko izrazito da palma raste gotovo vodoravno na nekom vjetrovitom otoku.

Dakle, iako život 5D donosi mnoge dobrobiti ono je ujedno i dio evolucije našeg planeta i života na njoj. Život 5D je prilika i ujedno potreba i nužnost zbog okolnosti koje se mijenjaju na našem planetu. To je jedinstvena prilika, koja se ne pruža svaki dan (tko zna za koliko tisuća ili milijuna godina će nam biti opet dana takva prilika) da iz korijena promijenimo svoj način života i svijesti, da podignemo frekvenciju energije i vibriramo u skladu sa zakonima Svemira i budemo u potpunosti kreativna, moćna božanska bića ispunjena bezuvjetnom ljubavlju.

ENERGETSKE RADIONICE

Leave a Reply

Your email address will not be published.