Pomladite svoje tijelo i duh

Vaše energetsko polje će se izbalansirati.

To je jedinstvena masaža koja će Vas u trenu potpuno opustiti i koja će Vam pružiti priliku da se tako opušteni energetski napunite i pomladite.

Masaža energetskog pomlađivanja pruža vam priliku da ojačate protok životne energije i da tako postepeno podižete razinu svoje frekevencije. Postepeno izmjenjujući svoju životnu energiju i podižući razinu frekvencije, vaše se tijelo pomlađuje, vaš duh je vitalan, fleksibilan.

Već nakon prvog tretmana osjetit ćete znatne pozitivne promjene na sebi.

Ova ugodna i prije svega opuštajuća masaža, kombinacija je masaže nogu, vrata, ramena, glave i lica, a završava masažom ruku, kako bi iz vašeg tijela izvukla i zadnju napetost.

      *  započinje se sa opuštanjem stopala sa specijalnim batićem

      *  slijedi kompletna masaža stopala

      * nakon toga se masira dio od stopala do natkoljenice, čime se otpušta nakupljeni stres i uspostavlja energetska ravnoteža

      *  zatim slijedi masaža glave, koja obuhvaća sve važne akupresurne točke, kako bi se u potpunosti opustili i poboljšali protok energije kroz tijelo

      *   masaža lica, slijedeći je korak u ovoj posebno ugodnoj masaži

      *  iza toga slijedi masaža ramena, dekoltea, ruku i gornjeg dijela leđa

      *  završno se masiraju dlanovi, prsti i podlaktica te se lagano uravnotežuje energija,

          čišćenjem aure

Nakon ove masaže u trajanju od 90 minuta, vaše lice blista, ne samo zbog masaže, već kao i odraz vašeg unutarnjeg obnovljenog i opuštenog stanja. Osjećaj lakoće, pokretljivosti i visokog duha, ne može proći ne zapaženo.

[maxbutton id="1" url="http://energy-club5d.hr/prijava/" ]