Poboljšajte protok vaše životne energije.

Akupresurna i reflekso masaža stopala je jedinstvena kombinacija masaža stopala, koja omogućuje istovremeno ojačani protok cirkulacije životne energije  otpuštanje svih napetosti nakupljenih u tijelu, a efekt je kao da smo izmasirali cijelo tijelo.

Ova masaža je posebno pogodna i za osobe, koje zbog nekog razloga ne mogu masirati cijelo tijelo (npr, problemi s kralježnicom).

Osim toga, masaža stopala ima i pozitivan učinak i na sve unutarnje organe, budući da se refleksne zone odnose i na pojedine dijelove tijela i na pojedine unutarnje organe.

Masaža se izvodi u ležećem položaju, s nogama na ugodnim i mekanim jastucima, a započinje opuštajućom kupkom, koja će nakon 10 minuta pripremiti vaše noge za opuštajuću masažu.

 

Masaža započinje laganim zagrijavanjem područja od stopala do koljena i nakon toga masažom zgloba i samog stopala.

Nastavak slijedi kroz masažu stopala, tretiranjem pojedinh refleksnih zona i akupresurnih točaka, a završava uravnoteživanjem energije stopala.

Nakon ove doista opuštajuće masaže u trajanju od 90 minuta, vaše noge će biti lagane i kao, nove, a osjećaj lakoće kretanja i unutarnje opuštenosti će vas pratiti danima nakon toga.

 

[maxbutton id="1" url="http://energy-club5d.hr/prijava/" ]