Uzdignuće duše

Pridružite nam se na ranojutarnjim tretmanima dubokog opuštanja i povezivanja sa unutarnjim svijetom tišine pod nazivom Uzdignuće duše.tretmani i to s početkom od 06.00 sati.

više o tome

privatni tretmani

Privatni tretmani su posebni tretmani na kojima u razgovoru i dubokom opuštanju, izravno podižete raiznu svijesti, otvarate svoje srce prema visokim razinama frekvencije energije bezuvjetne Božanske ljubavi.

više o tome

Poruke Sanandine mudrosti

Upoznajte se sa jedinstvenim duhovnim znanjem, koje će vam pomoći da spoznate tko ste doista vi, da osvjestite svoju povezanost sa cjelokupnim Svemirom i dosegnete novu dimenziju života.

više o tome

povezivanje sa carstvom anđela

Povezivanje sa carstvom anđela naziv je anđeoskih radionica, koje se održavaju svake zadnje subote u mjesecu. Na ovim radionicama povezujemo se sa anđelima, aktiviramo 5D i 6D čakre uz pomoć arkanđela i stvaramo preduvjete za aktiviranje svjetlosnog tijela.

više o tome

vremensko iscjeljivanje

Tretmani vremenskog iscjeljivanja oslobađaju vas tereta svih traumi iz prošlosti, bez obzira koliko male ili velike one izgledale. Njihove su posljedice uvijek u obliku ograničavajućih obrazaca ponašanja ili razmišljanja, a koji se ovim tretmanom zauvijek uklanjaju.

više o tome

Kristaloterapija

Kristali isjavaju svoju ljepotu svojim oblicima i bojama, ali isto tako su živa bića, sposobna nam pomoći u iscjeljivanju i uravnoteživanju naše životne energije. Iskusite jedinstvene tretmane kristaloterapije.

više o tome