U životu svakog od nas postoje situacije i okolnosti, koje se neprekidno ponavljajaju, gdje nas dočeka neki problem, kojeg nikako da ga se riješimo.

To mogu biti i neki drugi aspekti života poput trauma, strahova i sl.

Sadašnji život samo je jedna epizoda u životu naše duše. Ovaj život je život našeg tijela, ali duša živi mnoge živote, stjećući iskustva za njen evolutivni razvoj.

Iz tih raznih prošlih života donijeli smo i nerješene probleme, koji se odražavaju kao negativni obrasci ponašanja, uvjerenja i slično, a nekada su to i bolesti, koji svoje korijene vuku iz daleke prošlosti, kada smo igrali neke druge živote i donijeli sa soobom terete u ovaj život.

Duša živi mnoge živote.

Vremensko iscjeljivanje i harmonizacija prošlih života je trajno i cjelovito rješavanje problema iz korijena.

Također postoje životne situacije, teški osjećaj ili bolesti od ranog djetinjstva, iako  kao djeca nismo bili u situacijama, u kojima bismo učinili nešto loše ili da bi nama netko učinio loše.

Sve to govori o tome da postoji prošlost koja ide dalje od ovog, sadašnjeg života, a koja nam u ovom životu ostavlja posljedice i usmjerava nas na samospoznaju i podizanje svijesti.

Vremensko iscjeljivanje i harmonizacije prošlih života, otpušta na energetskoj razini, svaku takvu situaciju ili životnu temu koja se neprekidno ponavlja u našem životu.

Ova metoda rješava sam korijen i uzrok  problema, pronalazeći ga u prošlim životima, iscjeljuje taj problem i otpušta ga.

Rezultat toga je trajno i cjelovit iscjeljivanje odnosno rješavanje aspekta života u kojem smo imali teret prošlosti, kako bi živjeli slobodnim, ispunjenim i kreativnim životom

 

Tretmani se održavaju prema dogovoru, a za sve informacije i rezervacije slobodno nam se možete obratiti putem našeg

e-maila: energy.klub@gmail.com ili na

broj mob: 095/536-5871