Energy club - 5. dimenzija je neprofitna organizacija, koja u svom djelovanju promiče život temeljen na dubokom unutarnjem miru, cjelovitosti i izgradnji povezanosti sa Svemirom.

Za ispunjen i kreativan život, za život koji je iznad svakodnevnih sukoba i općenito dualnosti, potrebno je imati i prošireni pogled na život. Svjedoci smo velikih globalnih promjena u društvu i svijesti ljudi općenito. Problemi, izazovi i neprekidne promjene nemoguće je više pratiti ili rješavati bez podizanja razine razumijevanja i svijesti.

Kako bi to postigli i kretali prema višim razinama svijesti i životu 5. dimenzije, potrebno je podizati frekvenciju svoje životne energije, Upravo  Energy club - 5. dimenzija svojim tretmanima i energetsko edukativnim programom nudi svakome priliku da podiže razinu svoje svijesti, mudrosti i općenito razinu frekvencije životne energije

 

Pregledajte naše web stranice i upoznajte se sa našom ponudom, u kojoj će svatko naći nešto za sebe prema svojim potrebama i željama. Iza nas stoji iskustvo i rezultati tisuća zadovoljnih korisnika, koji su ostvarili trajne pozitivne rezultate.