Povezivanje sa carstvom anđela

Nikada do sada nije bilo važnije povezivati se na visoke frekvencije energije, jer živimo u prijelomnom vremenu, kada se cijeli planet Zemlja uzdiže na novu 4D razinu postojanja, a to znači i da cjelokupni život na planetu podiže razinu frekvencije. Da bi mogli pratiti evolucijski tok planeta Zemlje potrebno je povezati se sa Božanskim izvorom  visokofrekventne, kreativne energije Božanske ljubavi. Što se više ispunjavamo i natapamo ovom energijom to ćemo se lakše osloboditit svih ograničavajućih emocija, starih uvjerenja i oblika ponašanja, koja nas koče u podizanju naših frekvencija. 

U tom povezivanju sa energijama visokih razina mogu nam pomoći anđeli - moćna bića Svjetlosti. Upravo stoga jednom mjesečno, obično posljednja subota i nedjelja u mjesecu organiziramo anđeoske radionice, na kojima se povezujemo kako sa carstvom anđela, tako i sa svojim anđelima čuvarima i arkanđelima visokih razina, koji nam pomažu da podignemo razinu svijesti i frekvencije svoje energije

Otvaranje 5D i 6D čakri

Kako bismo mogli primati sve jaču energiju, potrebno je biti otvoren ne samo unutarnjim stanjem duha, nego i svojm čakrama - našim energetskim centrima, kojima primamo i upijamo energiju Svemira sa viših razina. Što je frekvencija energije koju upijamo viša, to i naše čakre moraju biti sposobne primati takvu energiju. Tako za primanje energije 5D moraju i naše 5D čakre biti otvorene i protočne, dok za primanje energije i Svjetlosti sa 6D naše 6D čare moraju biti u potponosti otvorene i protočne. Arkanđeli su zaduženi da nadgledaju rad ovih čakri, te nam oni mogu pomoći da aktiviramo i uravnotežimo svoje 5D i 6D čakre.

5D nacrt života 

Anđeoske radionce su izvrsna prilika da se povežemo sa višim razinama i produbimo svijest o svojoj povezanosti sa svijetom anđela, sa razinama svijesti i postojanja, koja su daleko iznad našeg poimanja. Anđeli osim što nas čuvaju, oni nose i naš 5D nacrt života, pa nam povezivanje s njima omogućuje da primimo poruke tih nacrta i lakše otpuštamo svoje stare, ograničavajuće obrasce i ugrađujemo u sebe nove poruke i upute za 5D životna

 

 

Naš doprinos podizanju svijesti čovječanstva

Povezivanje sa razinama anđela, sa visokim razinama svijesti ne znači da ih mi dovodimo k sebi, nego se povezujući na te razine mi podižemo svoju frekvencije i dolazim u carstvo anđela i tada nam je sve puno jasnije, sve možemo puno lakše i jednostavnije shvatiti i manifestirati.

Podizanjem frekvencije svoje energije širimo višu razinu svijesti, a osvješćivanjem se oslobađamo svojih ograničavajućih i zastarjelih uvjerenja i tako posredno utječemo i na promjenu svijesti ljudi, koji nas okružuju i tako pokrećemo promjene poput lavine. Na početku su te promjene male i neprimjetne, a kada dosegnu kritičnu točku i počnu se globalno pokretati, tada te promjene više ništa ne može zaustaviti. Zato je svaki naš i mali osobni pomak u svijesti izuzetno važan i može u konačnici imati veliki utjecaj na okolinu, a u svemu tome svoj doprinos ima i naše povezivanje sa carstvom anđela.