Privatni tretmani su jedinstveni energetski tretmani, na kojima podižete razinu frekvencije svoje energije, razinu svijesti i svoje srce ispunjavate bezuvjetnom Božanskom ljubavlju.

Na ovim tretmanima možete tražiti savjet za sve ono što se niste usudili nikoga pitati ili odgovor za sva životna pitanja, za koja niste nigdje mogli dobiti odgovore ili razumijevanje okoline.

Možda ćete imati potrebu ispričati neku svoju životnu priču, a možda ćete imati samo potrebu da se u tišini opustite i prepustite energiji da vas ispuni. U svakom slučaju nakon ovih tretmana, sigurno je da ćete dobiti veliki energetski poticaj, koji će se očitovati bilo kroz razrješavanje starih životnih situacija ili ćete kretati u nove pothvate koje ste možda i dulje vrijeme odgađali.

Podizanjem svijesti, podižete i razinu svog življenja

Međutim, krajnja svrha privatnih tretmana je podizanje razine svijesti , kako bi se izdigli iznad trenutne razine svog postojanja i živjeli novim, energetskim životnim stilom.

Ukoliko se odlučite redovno koristiti privatne tretmane, to će vam donijeti mnoge dobrobiti poput izgrađivanje unutarnjeg mira i mudrosti i povezanosti sa energijom Svemira.

Redoviti privatni tretmani također vas uvode u svijet unutarnje tišine, u izvor stvaranja iz kojeg primate visoke frekvencije energije, znanja i mudrosti. Uvode vas u energetski životni stil i život svijesti 5. dimenzije.