Iscjelite traume iz prošlosti

Svi smo mi, prije ovog života, živjeli mnogo života, skupljajući iskustva i učeći lekcije, koje je duša odlučila proći. Sva ta iskustva i lekcije zapisuju se u zapis naše duše koji donosimo sa sobom iz života u život.

Svaki događaj iz prošlosti koji je bio šokantan ili neka vrsta traume, ostavlja blokirajuću energiju koja se u aktivira i ukoliko to ne osvjestimo i otpustimo, ta se blokada provlači kroz živote i dalje stvara blokade u sadašnjem životu.

Tehnika vremenskog iscjeljivanja se sastoji u tome da kroz duboku vođenu meditaciju stupimo u kontakt sa svojim višim Sebstvom i sa svojim svjetlosnim tijelom odlazimo u prošlost, u onaj trenutak kada smo doživjeli traumu, bez obzira sjećamo li se toga ili ne.

Pritom je važno za napomenuti da cilj ovog tretmana nije da se određeni događaj izbriše iz naše podsvijesti. Cilj je da se određeni događaj ili trauma drugačije percipira i da u nama više ne izaziva negativne emocije koje nas blokiraju.

Nadalje moguće je također prenijeti osjećaje sreće i uspjeha iz prošlosti u budućnost. Za razliku od negativnih doživljaja, u ovom slučaju ne iscjeljujemo, nego prenašamo osjećaj sreće, kojeg smo doživjeli. Na taj način možemo lakše ostvarivati svoje ciljeve i jednostavnije živjeti sretnim i ispunjenim životom.

S kojom god svrhom koristili tretman vremenskog iscjeljivanja, on nam pruža nevjerojatne mogućnosti da se trajno, zauvijek riješimo tereta prošlosti i to čak onih tereta za koje nismo nikako mogli biti svjesni ili koji pripadaju obiteljskom naslijeđu. Isto tako projekcija osjećaja sreće iz prošlosti stvara most za sretnu i ispunjenu budućnost.

 

Osnivač ove tehnike je Sal Rachele, učitelj i iscjelitelj, koji u svom radu surađuje sa bićima svjetlosti Arturijancima te kanalizira i prenosi poruke viših bića sa 12. dimenzije, ovu metodu u Hrvatskoj uspješno provodi Gordana Habijanec, energetski stručnjak i duhovna iscijeliteljica.

Na ovom individualnom tretmanu iscjeljuju se sve blokade, kako iz prošlih, tako i iz ovog života koje nas koče i blokiraju da živimo sretan i ispunjen život. Na samom tretmanu se vraćamo u vrijeme nastanka blokada i iscjeljuje se glavni uzrok (može biti neki događaj ili doživljaj) blokirajuće energije. Uzrok nije događaj, nego naš doživljaj nekog događaja i ovim tretmanom ispravljamo naš traumatični doživljaj i iscjeljujemo ga ovim tretmanom.

Tretmanom vremenskog iscjeljenja moguće je osim toga iscijeliti odnosno otpustiti i sve one blokade, koje smo naslijedili genetikom. Pri tome ne mislimo samo na genetske osobine naših roditelja, nego i njihovih roditelja, baka i djedova i predaka sve do 7. koljena unatrag. Ova mogućnost nam pruža priliku da se na dubinskoj razini oslobodimo svega što nas ograničava i živimo u potpunosti slobodnim životom.

Od ostalih mogućnosti koje pruža tretman vremenskog iscjeljivanja jesu, iscjeljivanja povijesnih trauma na kolektivnoj razini nekog naroda, primjerice ratovi, katastrofe i slično.