Uskoro započinjemo sa ciklusom astro radionica za potpune početnike. Za sve one koje zanima astrologija, a nisu se imali prilike pobliže se upoznati sa drevnom mudrošću otkrivanja sebe, kroz poruke koje su zapisane u planetima, njihovim odnosima i znakovima u kojima se nalaze.

Otkrivajući sebe, otkrivamo i druge, razvija nam se razumijevanje i tolerancjia kako prema sebi tako i prema drugima, jer spoznajemo da smo svi dio jedne cjeline.

Sve je energija, tako i astrologija iako doslovno znači znanost o zvijezdama, ona je više od toga, astrologija otkriva koje su nam dominantne energije, što nas motivira, gdje su nam blokade i što nas koči da budemo potpuni.

Na ovoj prvoj radionici upoznat  ćete se sa temeljima astrologije i ujedno na svom primjeru (na svom natalnom horoskopu) uvidjeti svoj energetski profil prema elementima horoskopa: vatra, zemlja, zrak voda, koji vam pokazuje kako ulazite u promjene i kako reagirate na promjene, što vas pokreče, a što vas blokira, te kako se uravnotežiti.

Dinamika horoskopa pokazuje, kako izražavamo energiju elemenata (ili se suzdržavamo), način na koji funkcioniramo prema okolini i prema sebi.

Sve zajedno sačinjava vaš osobni energetski potpis, ono što vas čini jedinstvenim i što drugi prepoznaju kod vas da je osobno i što vas razlikuje od drugih.

Pridružite nam se na našoj prvoj astro radionici i uronite u svijet astrologije, zabavite se i učite o sebi, o drugima i pretvorite svoj život u prekrasno putovanje i otkrivanje još nespoznatih predjela, koji će vam pokazati mudrost, proširiti poglede i unijeti slobodu djelovanja usklađenu sa zakonima Svemira.