Gledajući naše fizičko tijelo, općepoznata je stvar da se ono vremenom mijenja, raste razvija se, a kasnije i stari - odnosno propada i odumire. Ovaj zadnji stadij, starenje, događa se, uslijed djelovanja različitih faktora, od nezdravog i stresnog načina života ili pak genetike. Međutim, najvažniji od svih je razina svijesti i duboko kolektivno ukorjenjeno uvjerenje da starenje znači propadanje, što nije istina.

Izvorno, tijelo nije predviđeno da stari, ali zbog dominantnog kolektivnog uvjerenja, razine svijesti 3. dimenzije, u kojem dominira ego životni stil, tijelo stari i propada, kao odraz unutarnjeg stanja i sve slabijeg duha.

Znanstveno je dokazano da se stanice obnavljaju svakih sedam godina, što nam omogućuje da imamo potpuno obnovljeno tijelo, međutim zbog odvojenosti od Svemira - Izvora stvaranja, ovo obnavljanje tijela je sve slabije i slabije.

Stoga, podizanjem razine frekvencije naše životne energije, širenjem svijesti i sve jačim povezivanjem na razinu svijesti 5. dimenzije, ovaj se naizgled nezaustavljiv proces može se usporiti i vremenom u potpunosti zaustaviti i okrenuti u smjeru pomlađivanja.

U tome nam pomoć pružaju upravo tretmani rekonektivnog pomlađivanja, koji djeluju na energetskoj razini tako da vas ponovno povezuju sa samim Izvorom života - na energiju Svemira.

To za posljedicu ima da se vaše tijelo ispunjava Svjetlošću, koja prodire u svaki kutak vašeg tijela. Druga poslijedica ponovnog povezivanja na energetski tok Svemira, je da se podiže razina vaše svijesti, a to je ključ svake promjene. Naime, unutarnjom promjenom pogleda na sebe i svoj život mijenjaju se i naše vanjske okolnosti, pa tako i naše tijelo.

Zaustavite proces starenja i pomladite se na svim razinama postojanja

Pomladite se na staničnoj razini.

Tretmanima energetskog pomlađivanja u potpunosti se obnavlja vaše fizičko tijelo kao i ostalih pet razina tijela (emocionalno, mentalno, astralno, kauzalno i eterično).

S obzirom da je to duboki energetski proces, sve ustajale energije, entiteti, misaoni oblici i forme, stari obrasci ponašanja, mentalni programi i poruke, koji se nalaze u tim tijelima se otpuštaju i zamijenjuju novim, porukama 5. dimenzije, uspostavljajući svekukupnu ravnotežu i jačajući našu povezanost sa Svemirom.

Rezultat ovih tretmana je pojačano obnavljanje tijela na staničnoj razini, gdje se proces starenja postepeno usporava, da bi se na kraju u potupnosti zaustavio i započeo proces pomlađivanja.

Kao što je već rečeno, ključni fokus procesa pomlađivanja je u pomlađivanju duha, povećanju protočnosti energije kroz naše tijelo i podizaanje razine fleksibilnosti, kreativnosti i sposobnosti primanja energjie Svemira. To su osobine, koje nam omogućuju da budemo uvijek otvoreni za novu energiju, za promjene i da budemo prilagodljivi na svaku situaciju, s krajnjim rezultatom da imamo pomlađeni duh i tijelo