Goga Habijanec je energetski stručnjak i duhovna učiteljica, koja već 25 godina profesionalno pomaže ljudima, putem energetskih tretmana i energetske edukacije u dostizanju svijesti 5. dimenzije

Goga Habijanec  ima prirodnu energetsku povezanost - energetski kanal i sposobnost prijenosa, energije i energetskih poruka. Svoj prirodni talent je izgrađivala tijekom svog rada, a  kojeg i danas izgrađuje i usavršava kroz svoj duhovni, rad, kao i neprekidnim usavršavanjem  u Hrvatskoj, Kini, Novom Zelandu i druggdje.

Goga je također i anđeoski kanal i radi direktno sa arkanđelom Metatronom, uz pomoć kojeg izravno djeluje na proces uzdignuća i doprinosi podizanju svijesti na razini cjelokupnog čovječanstva.

Na energetskom tretmanu sa Gogom, svatko dobiva energetski poticaj - višu frekvenciju energije, kao i višu razinu svijesti, znanja i mudrosti.

Njezini tretmani obrađuju sve životne teme i pitanja, omogućuju skok u razini svijesti i vibracije energije, te prijenos znanja i mudrosti viših razina, uz pomoću kojih možemo ne samo nadvladati sukobe, dualnosti i prepreke života na trećoj dimenziji, nego vremenom u potpunosti ostvariti novu razinu života.

Svaku životnu prepreku, problem ili poteškoću moguće je savladati jedino podizanjem razine vibracije životne energije, odnosno podizanjem svijest, jer nam to omogućuje da imamo širi pogled i veće životno znanje i mudrost.

Goga pomaže drugima da ostvare povezanost, izgrade unutarnji mir i daje životno i duhovno znanje, kako bi bili sposobni pomoći sami sebi i drugima. Podučavajući i šireći svijest o važnosti života u povezanosti sa Svemirom i njegovim zakonima, Goga potiče podizanje svijesti, kako bi svi zajedno doprinosili u općem podizanju razine vibracije čovječanstva i planeta Zemlje.

Život utemeljen na povezanosti sa Svemirom, znanju i mudrosti je put prema životu u povezanosti sa Svemirom i njegovim zakonitostima, životu visoke svijesti i svjesnosti da smo svi zajedno Jedno sa Stvoritetljem i kao takva moćna, mudra i kreativna duhovna bića.

Ovo je svijest života na razini 5. dimenzije, koja treba postati dominantna svijest čovječanstva, kako bi se uskladila sa novim vibracijama planeta Zemlje, koji je već podigao razinu frekvencije na 4D i dalje podiže prema razini 5D.