Gordana Habijanec

Gordana Habijanec duhovni je učitelj sa gotovo 30 godina profesionanog djelovanja u prenošenju duhovnog znanja i svog bogatog životnog iskustva s ciljem pomaganja drugima da dostignu novi, višu razinu svijesti i razinu življenja, koja nadilazi podvojenosti i drame ovog svijeta i svakog pojedinca ispunjava dubokim unutarnjim mirom, razumijevanjem i suosjećanjem.
Svoje duhovno i praktično životno znanje Gordana Habijanec neprekidno razvija, istražuje i potvrđuje kako svojim vlastitim životnim primjerom i posvećenošću duhovnom razvoju, tako i na primjerima brojnih polaznika, koji su primjenjujući metode, tehnike i znanja, dostigli novu stepenicu samospoznaje i duhovnog razvoja.
Najveća vrijednost u predavanju znanja i iskustva Gordane Habijanec ogleda se u njenom integirtetu, dosljednosti i ponjaviše da živi ono što podučava i tako svojim primjerom pokazuje put i način na koji se dostiže nova razina života.
Istraživački duh Gordane Habijanec je pokretač, koji omogućuje uvijek nove spoznaje, dostizanje novih znanja, tehnika i metoda. To je isto tako imalo za posljedicu neprekidnog obrazovanja, usavršavanja i podizanja kvalitete duhovne razine. Ovaj proces obrazovanja započeo je prije 30 godina u Zagrebu, nastavljao se tijekom godina i u inozemstvu na brojnim edukatvinim programima između ostalog u  Kini i  na Novom Zelandu.
Danas Gordana Habijanec održava i razvija uspješnu i bogatu suradnju sa centrom Cvet života iz Beograda i njegovim osnivačem i voditeljem Nemanjom Blagojevićem, te u sklopu toga vodi program duhovne obuke koji se temelji na bogatom duhovnon znanju i metodama koje je tijekom godina Nemanja Blagojević razvijao i testirao na svom primjeru i u svojoj praksi na radu s ljudima.